lepsiu18 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Witam. Posiadam megane coupe z 1996r. Mam do wymiany tylne lozysko i w zwiazku z tym mam pytanie , czym dam rade sam je wymienic? Nigdy wczescniej nie wymienialem lozyska, lecz szybko sie ucze i praktycznie wszystko robie sam w mojej megi. Czy jest to jakos szczegolnie trudne? O ile sie nie myle to trzreba je wprasowac? Z gory dziekuje za odp. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Wymiana łożyska tylnego nie jest szczególnie problematyczna. Na forum jest nawet specjalny turial co i jak pobierz go sobie i zobacz czy dasz rade. Turial: http://megane.com.pl/files/file/31-wymiana-lozysk-bebnow-hamulcowych-megane-i-phi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Jest na forum temat i manual o wymianie łożysk, wystarczy poszukać, nie trzeba dla każdego łożyska oddzielnego tematu zakładać. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi