jaskarol Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) witam mam takie pytanie czy ktos moze mi napisac jak mam odlaczyc calkiem immo. Mialem sytuacje taka ze mechanik zmienil tryby poniewaz sie rozkodowaly i wszysko bylo dobrze ale gdy chcialem odpalic auto na drugi dzien znow to samo.POMOCY co moze byc przyczna dziekuje Edytowane 26 Stycznia 2013 przez jaskarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Bezpieczniki sprawdzone? Tylko nie pytaj które, najlepiej to wszystkie. Czy coś jeszcze nie działa prócz podświetlania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaskarol Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Bezpieczniki jeszcze nie sprawdziłem szukam który może być odpowiedzialny za to podswietlenie. Wszystko oprócz tego podswietlenie działa prawidłowo . Mówisz ze mam sprawdzac pokoleji bezpieczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Bezpiecznik od pozycji lewe lub prawej (nie pamiętam konkretnie). I zawsze w takim przypadku zaczynasz od bezpieczników i żarówki wymieniasz na odłączonym zasilaniu Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez fred Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi