DruM Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 witam mam problem z przełącznikiem tzn. w środku przełącznika rozwaliły się jakieś blaszki i plastiki poszły. I mam pytanie czy da się jakoś kabelkami na lewo połączyć w kostke od przełącznika, aby się szyba otworzyła, ponieważ od kierowcy mi się nie otwiera bo mam coś z przekaźnikami, a wersje mam coupe i można się udusić. Przełącznik jest tzn. był 6 pin... Najlepiej aby ktoś jeśli ma dał schemat budowy tego, ponieważ muszę widzieć jaki jest obieg prądu w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 zerknij do download-u tam masz opis jak reanimować taki przełącznik i schematy elektryczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Kup używany, będzie pewne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DruM Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 mam zamiar kupić, ale w tym tygodniu napewno go nie dostane, ponieważ są te święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi