Gość MATEJO1990 Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Witam ostatnio padł mi już czujnik ciśnienia w kołach i wymiana jego w ASO to koszt (200 czujnik + 70 robocizna + 70 diagnostyka komputerowa), jest to za dużo, więc chciałbym to wyłączyć i już się nie wkurzać żółtym wykrzyknikiem i brakiem jednego z 4 kół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
askier Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ja wyjąłem całkowicie czujniki z opon, po czym zdjąłem parapet (górę deski rozdzielczej) i czarną taśmą izolacyjną zakleiłem pomarańczową diodę informującą o czujniku ciśnienia opon...u mnie w Scenicu I ph II aso nie dało rady wyłączyć kontrolki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lancer Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 u mnie jest problem troszkę inny czujniki mam sprawne tylko to co odbiera od nich sygnały nie można się skomunikować z tym modułem. Czy może ktoś wie jak to wygląda gdzie to siedzi. Mam zamiar uruchomić to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi