marches Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 witam jako że jestem nowy na forum nie wiem czy dobrze opisałem temat ale przejdę do rzeczy, mianowicie, posiadam Megane II 2003 1.5 dci, śmigała super aż do dzisiejszego dnia, jeździłem nią cały czas, aż wyłączyłem, potem chce odpalić - odpala ale wszystkie kontrolki się świecą, nie działają kierunki, wycieraczki zamiatają jak szalone, wentylator sam się włączył chłodzenia itp - ogólnie jedno wielkie świrowanie, a na dodatek nie chciała się wyłączyć mimo że naciskałem STOP, wyjmowałem kartę i również nie chciała się wyłączyć. I teraz pytanie na które chciałbym poznać odpowiedź od znawców, co jest nie tak ? słyszałem że to może być jakiś moduł BSM czy coś w tym stylu. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
20 Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Sprawdź bezpiecznik na klemia akumulatora http://megane.com.pl/topic/21200-klema-i-bezpiecznik-na-aku/ Gdzieś kiedyś słyszałem że jeśli zaśniedziały itd, mogą być takie objawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi