mantev Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Witam! czy mogę sam wymienić łożysko jak w temacie,czy lepiej się za to nie brać? może słabo szukam,ale takiego stwierdzenia nie znalazłem na forum. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Słabo szukasz i jeśli nie masz dobrej prasy to nawet tam nie zaglądaj ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 to zależy jakie masz doświadczenie, bo: 1. trochę przy tym roboty jest 2. Przy wybijaniu sporo sie namęczysz i nagłowisz 3. Przy wkładaniu nowego łożyska trzeba BARDZO uważać i praktycznie nie używać młotka, przynajmniej bezpośrednio na łożysko. Ja wciskałem nowe łożysko przy pomocy imadła. Polecam posmarować ścianki piasty smarem miedziowym, przy następnej wymianie (oby jej nie było) łatwiej będzie wybić. Kup dobrej firmy łożysko - nie oszczędzaj na tym. Post na ten temat już był. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Kup dobrej firmy łożysko - nie oszczędzaj na tym. polecam SKF naprawdę warto zapłacić troszkę więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 U mnie SKF 120zł ;) To mysle ze dosc tanio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 ja znalazłem sklep w poznaniu gdzie kupiłem skf za 80zł na przód i 61zł na tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 No to ladnie ;) Moze prowadza wysylke ;) Bo musze na przod kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 no właśnie nie prowadzą, bo chciałem wciągnąć ich do forum, prowadzą części wyłącznie do renault Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacek_fm Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Robak, to Ty kupuj i wysyłaj na forum ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi