marek24p Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Czy po odłączeniu akumulatora na ok 1-2 godz. (chcę wyczyścić silniczek krokowy)rozkoduje mi się immobilizer czy coś w podobie? Chcę tego uniknąć bo o ile kod można chyba wygenerować przez jakieś programy, to nie chciałbym za każdym razem wklepywać kodu żeby odpalić auto, podobno aby na stałe połączyć pilot z odbiornikiem IRDA trzeba zawitać w ASO i coś zabulić. czy to prawda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Poczytaj http://megane.com.pl/topic/337-kod-immobileizera-aktywacja-dzialanie-budowa-kluczyka/page__st__96__p__12067__hl__immobilaizer__fromsearch__1#entry12067 wszystko masz opisane co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 :) :) Zamykam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi