sekal Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 łamać łapy frajerom którzy kradną i nie szanują cudzej własności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucars Opublikowano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2012 aaaa i jeszcze przypadek z Warszawy.na bitwy warszawskiej obok Ibisa gwizdnęli mi lusterka zewnętrzne z T4 nie ma tam komplikacji. tylko 3 śrubki z zewnątrz auta i lusterko Twoje nowe przykręciłem i "objechałem" śrubki na "krzyżak" wiertłem że nie ma szans ich odkręcić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 nowe przykręciłem i "objechałem" śrubki na "krzyżak" wiertłem że nie ma szans ich odkręcić To jak nie odkręcą to potłuką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucars Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 jak trafi się wandal to potłucze a "uczciwy" złodziej pojdzie szukać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 ostatnio myślałem o założeniu kamery w aucie, ciekawe czy jest coś takiego na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Są http://allegro.pl/listing.php/search?string=kamera+do+auta&category=76284&sg=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian771 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Teraz ciekawe jak szybko będzie wyczerpywać akumulator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi