pianim Opublikowano 23 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) Czy macie jakieś sprawdzone firmy z okolic Katowic, w których można dobrze i w miarę tanio wyprać wnętrze? Chodzi mi o kompleksowe pranie: fotele, boki, podsufitka, czyszczenie kokpitu i innych plastików. Na pewno nie jeden z forumowiczów korzystał z tego typu usług i mógłby coś polecić. Z góry dzięki... Edytowane 23 Maja 2012 przez pianim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_07 Opublikowano 24 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2012 W Mysłowicach na Krasowach jest gość na przeciwko kościoła mogę polecić! Bodajże nazwisko Sikora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opielowski Opublikowano 25 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2012 Ja polecam firmę Clean Cars, Katowice ul. Walentego Roździeńskiego 188 jak dobrze pamiętam. Raz tam prałem Scenica i auto wyjechało jak nówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi