Kop3rs Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Posiadam megane 3 z hands free jednak moje drzwi kierowcy zostały uszkodzone. Czy jeśli kupię drzwi bez hands free to dużo jest zabawy zeby wszystko przełożyć z moich starych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Drzwi są takie same. Różni je tylko klamka, która posiada lub nie odpowiednie czujniki i przyciski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kop3rs Opublikowano 20 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 3 godziny temu, szwagier24a napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa No to jeśli tyle to luz, przełożę ze starych drzwi. Myślałem że trzeba jakaś instalacje jeszcze przekładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Będziesz musiał użyć swojej wiązki drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kop3rs Opublikowano 22 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca No to już się sprawa komplikuje, lipa ale niestety nie dopatrzyłem i takie zamówiłem muszę z tym zawalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi