Rstt Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Czesc wam, Na wstepie zaznacze że korzystałem z szukajki. Mam nastepujący problem nigdzie mogę znaleźć wbitego numeru identifikującego pojazdu a potrzebny mi jest on do przeglądu, nie ma nigdzie pod maska ani nawet po wyjeciu butli z gazem nie znalazłem go we wnece na koło zapasowe.możecie podesłać jakas fotke gdzie dokładnie moge znaleźć ten numer ? Może jest ktos go zamalowal i trzeba go "odkopac". moja megi pochodzi z 1998r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Na słupku jest naklejka, to 1 miejsce, a 2 to miejsce na koło zapasowe, jeśli tam nie ma to może świadczyć o powypadkowej historii auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rstt Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Naklejke mam ale strasznie mnie męczą o numer wbity w karoserie i bez tego nikt nie chce mnie puścić na przeglądzie. Możliwe że samochód jest powypadkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 Może podjedź do innego diagnosty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rstt Opublikowano 26 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 we wszystkich Reniach jest tak jak na obrazku powyżej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 26 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2012 (edytowane) Na kielichu amortyzatora nie zawsze jest. W pozostałych miejscach jest zawsze. Oczywiście w Megane 1. W pozostałych Renatach, to nie wiem. Edytowane 26 Maja 2012 przez Kreciq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi