kramarka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Witam wszystkich, Wiem ,że to forum R Megane ale nigdzie nie mogę otrzymać fachowej pomocy więc chciałbym dowiedzieć się czegoś tutaj na temat tych wtrysków: http://www.ebay.co.uk/itm/CLIO-1-5DCi-INJECTOR-BRAND-NEW-SET-X-4-DELPHI-INJECTORS-EJBR02101Z-FIT-KIT-/280885619262?_trksid=p3284.m263&_trkparms=algo%3DSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%26otn%3D21%26pmod%3D300707514114%26ps%3D54 Oto one chciałbym spytać czy według was są to oryginalne tak jak na aukcji , oraz czy trzeba je jakoś specjalnie kodować? Napisałem nie dawno do nich maila ,ale jeszcze nie otrzymałem odp Jeśli będą ok myślę ,że kazdy będzie zainteresowany od nich kupnem ,gdyż jest o wiele taniej niż w ASO. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Przy obecnym kursie złotego za taką samą cenę kupisz je w Polsce i jak co będzie je prościej reklamować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramarka Opublikowano 1 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 2500 za 4 sztuki a w serwisie 1200-1300 sztuka? myślę ,że ceny pomyliłeś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 (edytowane) Nie pomyliłem cen, zerknij na Allegro, bo pełno jest tam tych wtryskiwaczy (poniżej jedna z wielu aukcji). http://allegro.pl/1-5-dci-renault-delphi-nowe-wtryski-i2330204662.html http://allegro.pl/renault-nissan-dacia-1-5-dci-wtrysk-wtryski-delphi-i2330338758.html http://allegro.pl/wtrysk-wtryski-1-5-1-5-dci-65-km-nowe-clio-kangoo-i2322223355.html Edytowane 1 Czerwca 2012 przez Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramarka Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dzieki wielkie a mi za regeneracje chcieli skasowac 700 za sztuke oO Dodano: 02 cze 2012 - 08:21 Tylko ciekawe czy one oryginalne są... wie ktoś może czym się różni oryginał od "oryginału"? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Tego pewnie nie wie nikt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramarka Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Jakoś tanio 4 sztuki za 2 tyś , tel wyłączony... Czy jest ktoś na forum kto kupował nowe wtryski Delphi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Mechanik do którego jeżdżę kupuje nowe wtryski na Allegro, bo po regeneracji nie zawsze chodziły auta tak jak być powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramarka Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dzięki za odp bo patrze ,że tylko ty jako jedyny się wypowiadasz.Masz może informacje od kogo kupuje dokładnie i czy nie było potem z nimi problemów ,wysłałem wtryski do regeneracji ale chyba zrezygnuje bo cena może sięgnąć 2700 a w tej cenie patrze ,że nowe można kupić tylko pytanie o trwałość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dzisiaj u niego będę, to go zapytam gdzie dokładnie kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramarka Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Okej i spytaj jak z trwałością i daj mi znać od razu jak możesz. Dzięki wielkie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Dopiero będę z nim rozmawiał po 15, więc jak będę w domu, to napisze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kramarka Opublikowano 2 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Z tego co sie dowiedzialem to te wtryskiwacze z allegro po 600 zl mozna kupic z chin po 300 zl czyli raczej nie warto w to inwestowac bo dlugo nie podziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Wtryski za każdym razem kupuje tam gdzie mają lepszą cenę, ale kieruje się zasadą, że bierze tylko z gwarancją na minimum rok i z fakturą. Montowane już były w co najmniej kilku autach, na razie mimo przebiegów kilkadziesiąt tysięcy km wszystkie jeżdżą. Tak więc chyba nie jest z nimi tak źle, do tej pory wszystkie były identyczne jak te wyciągnięte z aut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi