DamianTRN Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Nie zadowala mnie stan podwozia od 4 lat nie było tam konserwacji więc nie jest ciekawie wczoraj w kanale siedziałem do 23 i jeszcze podłoga nie jest doprowadzona do porządnego stanu jutro jeszcze po czyszczę pomaluje farbą antykorozyjną i wstawi się podłogę i konserwacja , na szczęście sprężarka już działa Dodano: 11 cze 2012 - 21:56 Efekty pracy , Na razie strona pasażera jeszcze czeka cały tył i strona kierowcy https://picasaweb.google.com/113214568927532595181/KonserwacjaPrzygotowania# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 No powiem szczerze że Twoje podwozie wymaga konserwacji. Miałem podobnie jeszcze rok temu. Warto też obejrzeć dokładnie nadkola i zajrzeć pod zderzaki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianTRN Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Jak by to powiedzieć , To auto ma 16 Latek i nigdy nie miało konserwacji więc już nic mnie nie zaskoczy , na pewno to zrobię jeszcze trochę spawania będzie ale Tata mi pomoże , i konserwacje też zrobimy , tak że w tym tygodniu powinien być koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi