Dziambel Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Witajcie! Czy ktoś zna w okolicach Bytomia, Siemianowic, Katowic jakiś dobry seriws car audio? Chodzi mi o pociągnięcie kabli ze skrzyni basowej i podpięcie tego wyszystkiego tak jak należy. Ja jestem noga w tych sprawach dlatego wole się sam za to nie zabierać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 witaj, mogę polecić w Bytomiu na Głowackigo Autoradio Wojciech Gierwatowski. wszystko co związane z Car Audio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziambel Opublikowano 6 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 (edytowane) Dzieki! Ale poczytałem, poszperałem troche i sam spóbuje ;) Czincze i remoute już pusciłem, środkowym tunelem ( urywająć przy tym zaczep od plastiku na około ręcznego ;) ) Jutro walka z kablem do aku i uziemieniem. Musze zlokalizować otwór którym przeprowadzę kabel do aku. No i już zamontowane ;) troche się wygimnastykowałem, ale dałem rade i nawet gra ;) Można zamknąć. Edytowane 7 Czerwca 2012 przez Dziambel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi