Mark0108 Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Witam mam mały problem chciałbym zakupić program jakiś dobry współpracujący z silnikiem 1.6 16 V w Renault Megane Kombi 2001 silnik K4MA700 - są różne programy niewiem jak dobrać - i tego co wiem to są wtyczki 12 i 16 pinowe - nawet nie wiem gdzie w samochodzie tego szukać !! Znalazłem w skrzynce z bezpiecznikami złącze z oznaczeniem CINCH to chyba to ale nie jestem pewien - jak więc dowiedzieć się czy ma być wtyczka na 12 czy 16 pinów na OBD2 czy EOBD jak to ustalić niech ktoś mi podpowie.Z GÓRY dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 OBD2, 16 pin, gniazdko jest pod przy bezpiecznikach w kabinie, pod zaślepką. Podłużne złącze, ustawione w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark0108 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Dzięki Bardzo a jaki byłby najlepszy program-interfejs do tego modelu auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Clip. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi