bocik Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Witam! Poszukuje swojego pierwszego scenica. Znalazłem ciekawe ogłoszenie i proszę o jego ocenę specjalistów, na co zwrócić uwagę itp. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. http://otomoto.pl/renault-scenic-C24658523.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarsztyk Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Jest że OC do styczeń 2012. Czyli co stoi pół roku ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocik Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Z tego co się dowiedziałem OC jest do września i że samochód jest w ciągłej eksploatacji, na otomoto po aktualizacji błędy się pojawiają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Gózd przed Radomiem, niby nie daleko ode mnie, ale nijak nie mam czasu podjechać i sprawdzić, to tylko jakieś 40km. Trzeba sprawdzić przód, maska na zamku zbyt pojechała na dół, a to oznacza, że coś było rozbierane. Może to oszukaństwo zdjęcia, ale listwa lewych tylnych drzwi jakaś nabrzmiała. Z tym opisem, że niby nie ma korozji bo ciągle myty, to nie do końca tak dobrze, bo ogniska w tym przypadku nie będą widoczne z zewnątrz, a od wnętrz podzespołów. Rocznik 98, a nic nie napisał, że tylne błotniki robione, przecież to wada tamtych roczników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocik Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Właśnie wróciłem z wycieczki, której celem było obejrzenie auta. Nie jestem mechanikiem, ale ogólne wrażenie pozytywne. Silnik czysty, zimny odpalił od razu, równo chodzi. Nadkola były pewnie kiedyś robione bo nie ma na nich rdzy. Podwozie całe, ładnie zabezpieczone tak jak progi. Z minusów to kolor który nie spodobał się mojej żonie ( chce czerwony :/), w przednich prawych drzwiach prawdopodobnie siłownik do wymiany bo z centralki zamykają się, ale nie zawsze otwierają, klimatyzacja do nabicia oraz brak tylnej półki. Niestety nie mogłem dogadać się do ceny, myślałem że dużo więcej wywalczę. Szukam czegoś tańszego. Jeżeli macie jakieś ciekawe oferty w okolicach Warszawy to proszę o podesłanie. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez bocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 klimatyzacja do nabicia To kosztowna usterka może być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocik Opublikowano 18 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Czemu tak twierdzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko78 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 bo jak by była do nabicia to by ją nabił za jedyne 100-150 zł ok. 30 minut roboty i wliczył w cenę i ze sprawną by auto szybciej poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarsztyk Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Ciekawe czy w ogóle klima chodzi, tzn mechanizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_23 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Może być uszkodzone w klimie: chłodnica klimy, filtr osuszacza, kompresor, przewody, + nabicie + filtr kabinowy, koszta spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvid Opublikowano 18 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Niestety nie mogłem dogadać się do ceny, myślałem że dużo więcej wywalczę. Szukam czegoś tańszego im tańsze to gorsze,chyba że z zagranicy albo rok 96.ja za sfojego dałem 4.900 ale reszta kosztów+gaz i zrobiło sie 7000 acz kolwiek z mojego rocznika 98 to na niemieckich stały właśnie po 6.500 Ma kobitka na sprzedanie z 98 2.0+gaz wsjo działa ale za 7500 bo poprostu jest ponoć zadbane i z salonu w polsce. Edytowane 18 Czerwca 2012 przez marvid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 ja mam swojego do sprzedania ale cena wyższa, ale wkładu finansowego nie ma na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 sfojego LITOŚCI :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marvid Opublikowano 21 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 koleś nie cwaniakuj,każdemu może sie zdarzyć :) nawet TOBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi