przemas Opublikowano 18 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 kierownica mi trzesie i sciaga na lewa strone a skrecając w prawo troche ciezej idzie? Po za tym trzesie mi silnik na "luzie " ( chyba za niskie obroty a inni mowia ze moze poduszki zerwane?) a jak dodam leciutko gazu chodzi idealnie tylko ta kierownica . Czy to moze byc drazek czy tez cos innego (np. łożysko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abbadon84 Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Mam podobny problem ściąga mi autko w prawo i kierownica również czasem drży. Mechanik powiedział mi ze to wina amortyzatora bo się rozciekł ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć ( za wymiane chce 500 zł ). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 zmień mechanika, amortyzator do megane to koszt 150-200 zł (niezłej firmy) a wymiana to góra 100 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Nie rozumiem. Co to znaczy "rozciekł"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 bronius, 150-200 x 2 = 300-400 + wymiana to prawie 500. Abbadon84, Moze jest taki dobry mechanik że zamiast powiedzieć że Ci sie amortyzator spocił powiedział rozciekł - niezależnie od słowa po prostu amorek sie kończy. Co do drżenia poszukaj na forum opcji jest kilka - koło do wyważenia, luz na drązku, sworzniu, ale nie brzmi jak amorki - musisz jednak pamiętać że jeżeli amortyzator już sie poci to na przegladzie mogą sie o to czepnąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abbadon84 Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Mechanika znalazłem już innego kumpel mi za czteropaka amory wymieni muszę tylko jakieś wybrać :-P a cop do drżenia to zaczynam szukać na forum.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi