kazet Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Potrzebuje troszke obnizyc zawieszenie z tyłu. I wszystko było by fajnie gdyby poszlo ok 3cm ale... po opuszczeniu o 1 zab na drazku tył byl nizej od przodu. Pierwsza mysl to taka ze przypadkiem poszlo 2 zęby nizej. Podniosłem wiec znowu do gory o 1 ząbek i samochod stoi tak jak na poczatku.W tym momencie roznica przodu do tyłu wynosi ok 40mm. Na belce sa 4 drazki. Ja regulowałem tymi ktore wchodza w element gumowy. Czy da mi cos regulacja dwoch nastepnych drazkow? Jak powinno sie to zrobic zeby tył poszedł w dół max 30mm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Na belce sa 4 drazki. Napewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 100% i napewno wszystkie sa regulowane. Tylko za ktore ja mam sie zabrac i jak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Jak kazet pisze, że ma 4 drążki to tak ma. kazet ściągnij sobie z ftp-a sam naprawiam jest tam wszystko opisane krok po kroku. (nie pytaj gdzie ten FTP tylko przeszukaj forum, znajdziesz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 21 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 W książkach wszystko jest proste do zrobienia. dalej nie wierzę ze nie da sie obnizyć tyłu samochodu o mniej niż 7cm :-> Trzeba probowac dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocuper Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Zawieszenie regulujesz wszystkimi drążkami - to prawda. Jeżeli obniżyłeś o jeden żąbek (ten co wchodzi w element gumowy, to jest drązek skrętny) to podnieś o jeden ząbek na nastęnym (dalszym, tj. stabilizator poprzeczny). Zobacz co otrzymasz? W dialogu jest to fajnie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazet Opublikowano 24 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 uda sie zrobic to co chce jak jeden obniże a drugi podniose??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markar74 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Witajcie. Mój problem dotyczy belki 2-drążkowej (rurowej). Podpowiedźcie proszę bo piszecie o przestawieniu drążka o jeden ząbek. Ja u siebie nie mogę przestawić o jeden ząbek ani o dwa, bo drążek wchodzi (wsuwa się) w "gniazdo" tylko w jednym położeniu. A może muszę po prostu wbić go młotkiem po przestawieniu? I jeszcze jedno. W którą stronę obracać drążek w celu uniesienia zawieszenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi