blizniak53 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Niestety, przykro to pisać, ale w Łodzi zaczyna padać śnieg. Temperatura teraz -3,8 stopnia. :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 W Krośnie troszkę pruszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Śnieg pada taki drobny i wkurzający, młoda chce już dzisiaj robić bałwana (z tej ilości to chyba jednak nie wyda ). CareK sniegowi przekazałem że się za nim stęskniłeś i podałem orientacyjny rejon gdzie może Ciebie znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbarann Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 potwierdzam , łódź powoli śnieżkiem zasypuje... choć delikatnym a temp. - 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rabcio Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 W Piekarach zaczyna sypać śnieg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Ruda Śląska -4 stopnie i coś tam poprószy co jakiś czas Obazek ze wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Pada :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polemnik Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Lublin - pada pada cały czas. Meganka kręci piękne bączki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Końskie i Kielce - aktualnie nie, ale w Kielcach cały dzionek prószyło, no i zamarzł mi płyn do spryskiwaczy :/ W Końskich jak wróciłem niedawno to widzę że popadało trochu więcej, ale też nie ma jakiejś tragedii ... Ja jakoś przywykłem do większych śniegów na trasie więc taki śnieżek mi nie straszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelp2008 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Krk, Pada i już jest biało :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 u mnie posypuje tylko śnieg, -3stopnie, 0 lodu i jest ok na drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 No to dzisiaj już ładnie pada śnieżek. Autko po kilku minutach po odsnieżeniu juz jest zasute śniegiem :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pers Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 ja bym powiedział że popaduje czasem, ale zeby padało non stop to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 Doniesienia z frontu śniegowego: Warszawa 5:30 pojedyncze płatki uczą się padać Białobrzegi ok. 6:30 j.w. Starachowice ok. 8:30 nie pada Rzepin i droga w stronę Świętego Krzyża ok. 8:50 sypie jak wściekłe, droga biała na górkach max 30km/h Dąbrowa Tarnowska ok. 10:00 lekko prószy Tarnów ok. 11:00 wali gęsty śnieg momentalnie przykrywając rozgrzany samochód Bochnia 12:00 pojedyncze płatki leniwie się zastanawiają czy spaść Busko Zdrój ok. 15:00 śnieżyca jak diabli, droga momentalnie staje się biała Kielce/Skarżysko: ok. 16:00 j.w. Szydłowiec ok. 16:40 popaduje Warszawa obecnie: pada coraz gęstszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2009 pers, no na moim osiedlu pada cały czas :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi