Rbit Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Od 2 dni sypie drobny i gęsty śnieg. Do tego wiatr. Temp. oscyluje w granicach -5C. Sniegu na całym Podbeskidziu jest mnóstwo. Warunki drogowe bardzo trudne, drogi powiatowe i lokalne w Bielsku,Żywcu,Cieszynie całkowicie zabielone a w miastach plucha pośniegowa i maż. Prawdziwa zima... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Pada śnieg w te walentynki u mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadius02 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Cześć u nas jst już ponad 50 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigotczew75 Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Tczew ok 0 i od rana poda drobny Śnieg z małymi przerwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 u mnie pada i pada już na parkingu poszalałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARKOM Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Iława od południa ciagle pada,biało sie zrobiło :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pizza Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 U mnie +0,4 stopnia, śniegu od wczoraj spadło ok. 5 cm (część dzisiaj spłynęła), lekko popaduje coś białego ale tak leniwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rbit Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 pizza jak Ci zazdroszczę, u mnie już koło metra śniegu i sypie bez końca non stop 3 dzień, a Szczyrk prawie odcięty od świata :-? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 14 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2009 Rbit hehe u mnie też pełno śniegu ( Tychy ) dobija mnie już ta jazda po 60 bo na drodze pod puchem sam lód :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Od nocy z czwartku na piątek non stop :-| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziebice1 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 U mie także napadało dziś w nocy spadło około 30cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
76stitch Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 Kielc też nie ominęło śniegu już chyba z 20cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amigotczew75 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 A u mnie (Tczew) dzisiaj zero opadów i nawet w południe słońce wyszło.I oczywiście chlapa na bocznych drogach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 U mnie aktualnie pada i -2 stopnie, także rano będzie skrobanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 15 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2009 U mnie do południa troszke popadało, od jakiejś 16 jest pogodnie, ale dzięki temu temperatura się obniżyła i 15min temu termometr w Megi pokazywał -6 stopni Celsjusza. Mogło by coś sypnąć... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi