CareK Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Aktualna pogoda w Krośnie, sypie :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Ruda Śląska temp. - 4*C śnieg nie pada coś mnie zaczyna ten śnieżek już wkurzać pomału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Chorzów i okolice, nie pada ale padało. Drogi śliskie ale już powoli są rozjeżdżane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soko Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 fajnie macie w toruniu na razie spokój... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Przed chwilą wróciłem z małego treningu z kolegą... Jechaliśmy rowerem ponad 40km no i cali mokrzy - pada deszcz ze śniegiem... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 w tej chwili, delikatnie ale jednak pada śnieżek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 aktualnie leciutko prószy, ale w nocy konkretnie sypało i nawet drogi się zabieliły mogło by się ochłodzić i troszkę sypnąć , bo AWD + śnieg = ;) ;) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 U mnie też :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 I u mnie :-| temperatura +1*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Od piątku pada i nie przestaje mokry śnieg, masakra. Gdzie ta wiosna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maupa Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 w Lublinie znowu przez nockę śniegu napadało a temperatura +1,1*C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 W Łodzi niestety pada i to od dwóch dni (z przerwami) :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 A ja dzisiaj byłem na wycieczce, temp. ok +2°C, deszcz i śnieg w różnych proporcjach. Kilaka fotek, Tunel na trasie Żywiec - Zwardoń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DizzyX Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Aktualnie sypie lekki śnieżek, ale cały dzień dziś taka pogoda, jeszcze wczoraj było ładnie, a dziś od rana - jak nie gęsty śnieg, to drobne opady. Ale sypie bez przerwy... Jutro zbadam (niestety :/) jak wyglądają okoliczne trasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blizniak53 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Dzisiaj już nie pada, ale na samochodzie rano miałem ok. 20cm. śniegu :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi