Sebaczaj Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Jakie długie prawidłowo mają być wycieraczki na tył do megane I hb. Obecnie mam 50 cm. Czy takie były fabrycznie? Pytam bo muszę wymienić z powodu uszkodzenia niewymiennej gumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 51 cm to jest wymiar na szybę tylną i przód strona pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janksz Opublikowano 7 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 51 cm to jest wymiar na szybę tylną i przód strona pasażera Lewa 55cm prawa 50cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaczaj Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Lewa 55cm prawa 50cm Dobrze się spytać o takie rzeczy nigdy bym nie wpadł na pomysł, że mogą być różne długości z przodu. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 warto odwiedzic strone VALEO i wejsc do katalogu, a potem na pasku, na gorze, wybrac "Pojazdy", dalej juz wiadomo. tam sa wszystkie dlugosci wycieraczek oraz inne czesci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 Mi się ta strona "VALEO" nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 faktycznie, juz zmienilem link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 musze wymienic wycieraczki a zauwazylem ze nie są tej samej długosci. Zastanawiam sie jakie kupic takie samej długości czy jedna krótsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maximus Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Jak kupowałem wycieraczki podjechałem do sklepu zdjąłem zużyte zaniosłem do sklepu i na tej podstawie kupiłem nowe - sposób prosty i skuteczny. Pozdro P.S jedna jest krótsza jeżeli chodzi o przednią szybę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spory Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zapoznaj się z lekturą tego postu: http://megane.ruzam.pl/viewtopic.php?t=399...ght=wycieraczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 mozesz wziac miare i zmierzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 a jak ma niewłaściwe założone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 To powyżej jak się doczyta ma podane :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
namoamo83 Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Jeśli kogoś nurtowało, czy tylna bosch 50cm z opisem do Laguna II podejdzie do Megane 1 hb, to odpowiadam. Nie podejdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi