dek17 Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 witam. mam problem więc piszę do was. otóż podczas jazdy np po progach zwalniających słychać stuki z tyłu. gdy jadę po dziurach to wogóle trzeszczy z tyłu wszystko. czy to może byc belka? czy amortyzatory? dodam ze belka już jest troche rozjechana i koła schodza sie do środka. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 No to chyba sam sobie odpowiedziałeś belka już jest troche rozjechana i koła schodza sie do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dek17 Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 gdy byłem u mechanika powiedział że mogę jeszcze jeździć.. tylko teraz pytanie jak długo jeszcze można tak jeżdzić. belkę i tak bedę musiał zregenorować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Im szybciej to zrobisz tym lepiej bo to w końcu bezpieczeństwo i oszczędność później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Koniec, zamykam Na temat tylnego zawieszenia napisano dość dużo na forum polecam :D PS Skoro stuka to trzeba się za nią zabrać choć nie do końca może to być problem z belką zawieszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi