kepasa04 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Mam pytanie : Nie mogę znaleźć przełącznika "nowego" 5 PIN do mojej Megi, prawy normalnie jest do kupienia na allegro ale lewego tylniego nie ma. Ten o którym mowa ma taki "rozstaw" : MOJE PYTANIE : Czy mogę zakupić 6 PIN'owy o takim samym rozstawie i czy będzie on tak samo działał ?? Już szukam i szukam i tracę cierpliwość - nie chcę używanego - w aucie miałem takowy i padł, nowy to koszt 30zł (tyle zapłaciłem za nowy, prawy i tyle kosztuje ten 6 PIN). Tu aukcje z takimi przełącznikami o takim samym rozstawie ale 6 PIN : http://allegro.pl/nowy-przelacznik-szyby-clio-ii-megane-kangoo-6-pin-i2475602640.html POMOCY :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kambol Opublikowano 21 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Skoro chcesz nowy, to nie możesz po prostu kupić w ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa04 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Myślisz że w ASO zapłacę 25zł ?? Mi się tak nie wydaje, także nie mam zamiaru bez sensu wydawać pieniędzy... Wole pokombinować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 http://allegro.pl/wlacznik-przelacznik-szyb-clio-ii-kangoo-5-pinow-i2479326136.html http://allegro.pl/nowy-wlacznik-przelacznik-szyb-clio-ii-kangoo-5pin-i2494711339.html Naprawdę tak ciężko poszperać i podzwonić do sprzedawców na w.w serwisie lub poszukać na szrotach lub w "anglikach" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0cool Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Myślisz że w ASO zapłacę 25zł ?? A tak zapytam z ciekawości i pozwolę sobie zrobić mały OT A dzwoniłeś do ASO i pytałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa04 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 [pasek] Dziękuję za pokazanie linków, ale chyba nie myślisz że nie szukałem i nie pytałem, rozważam zamontowanie 6PIN bo 5 PIN szukam już jakiś dłuższy czas, pszeszperałem hyrtownie, sklepy, sklepy internetowe i zaczynam wątpić... [0cool] Telefonem pewnie nic nie załatwie, chodzi o układ tych nacięć w przełączniku, każdego nie włoże musi mieć taki rozstaw jak pokazałem na zdjęciu - jak wytłumaczę to przez telefon ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Druga aukcja pasuje idealnie do twoich wymagań (koszt przełącznika 38zł + wysyłka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa04 Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 To nie ten... Dobra szkoda "bić tu pianę"... Szukałem kogoś kto ma doświadczenie z wymianą 5PIN na 6PIN, a nie tego kto mi pozwoli znaleźć na portalu aukcyjnym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Jedź do ASO i zapytaj, dobiorą Ci po VINie. Wiele drobiazgów z ASO ma cenę podobną do tych z Allegro. Tak było z joystickiem do lusterek, którego szukałem, na Allegro używany 100 zł, a nowy w ASO z 2 letnią gwarancją ok. 135 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi