krzysztofsmolnik Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 mam especa 4 rok 2003 2.0 16 v. przy wymianie rozrusznika zrobilem zwarcie moja wina .nie mam teraz zasilania na bendiks.sprawdzilem bezpieczniki wymienilem przycisk start i nic. co moglo sie stac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Przekaźnik się czasem nie spalił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofsmolnik Opublikowano 22 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 a czy wiesz ktory to jest bo mam 4 jeden maly to od pompy a reszty nie wiem.nie moge znalesc opisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Niestety nie mam pojęcia, bo w Espace nawet nie siedziałem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Koledzy moja megana 1,9dti, 98KM co jakiś czas ma taki przypadek, że nie reaguję na pzrekręcenie kluczyka tak jakby rozrusznik był odłączony cisza nie mam pojęcia co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Może stacyjka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Przy rozruszniku masz taki przewód na wsuwkę dociśnij ją i będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 (edytowane) Sprawdzę to może już jutro dam znać. Witam walnięty szczotkotrzymacz i skończone szczotki teraz bez zarzutu Edytowane 12 Października 2012 przez BILU32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi