Skocz do zawartości

Nasza strona utrzymywana jest wyłącznie z reklam. Dlatego prosimy o wyłącznie AdBlocka w przeglądarce podczas korzystania z witryny https://megane.com.pl

Sklep z częściami do Renault - sprawdź iParts.pl

Jakiego zapachu używacie w swoich autach?

norbert_p

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie od zawsze wiszą Wundery- wanilia, cytryna lub zielone jabłuszko, po wymianie stary zapach leci do bagażnika i tam okazuje się, że daje radę. Kupuje tylko na allegro, bo czasami da się trafić po 2,5 zł.

Edytowane przez Rolandzikl

Ja nic nie stosuję i jakoś nie ma takiej potrzeby, wystarczy odkurzanie i utrzymywanie czystości wewnątrz. I to już tak w kilku autach, wszelkie dyndające pod lusterkiem, czy na nawiewach smrodki nam przeszkadzają.

• 5 tygodni później...
Papuga

mi się podoba ten Coronado Cherry ale obecnie używam już 2 miesiąc Air Frienda Waniliowego i pachnie nadal :(

http://www.samochodowekosmetyki.pl/pl/produkt/1208/air-friend-zapachowy-ludzik.html < Link do Air Frienda

lapka2.gif

Regulamin pkt. 5.13 -Prezes

nie ma to jak "zapach czystości" w aucie, czasem nawet sprawdza się ulubiony perfum w atomizerze, natomiast czytałem artykuł, w którym nie polecają niektórych sprzedawanych zapachów do aut jako szkodliwych dla zdrowia, ze względu na intensywność i lotność 'agresywnych' oparów

Edytowane przez marr29

spokojnie nie straci zapachu, na miesiąc masz zapach zapewniony :(

dzięki takiej odpowiedzi oczekiwałem

nie ma to jak "zapach czystości" w aucie

masz rację, ale chcę spróbować czy ten Coronado Cherry jest faktycznie taki dobry

A co w tym zapachu takiego pożądanego????? Jak ostatnio wsiadłem do takiego nowego sceniola III, to jedyne co było czuć, to nieprzyjemny zapach nowych, dedykowanych gumowych dywaników.... Tego smrodu bym się w pierwszej kolejności chciał z auta pozbyć.....

Osobiście nie lubię żadnych zapachów, które rozpraszają uwagę pod lusterkiem albo te na których zbiera się kurz w kratce. Po gruntownym sprzątaniu spryskuję wykładzinę i siedzenia lenorem. Super sprawa i efekt.

norbert_p chemical guys new car scent air freshener możesz też psiknąć w filtr kabinowy

Butelka kosztuje ok 50zł (0,5l). Znalazłem podobny zapach, który wkłada się w kratki nawiewu (4 sztuki w opakowaniu). Jestem ciekawy czy to to samo...

Ok, cena może i dość dość, ale czy to faktycznie zapach typowego nowego auta czy to tylko nazwa? Na razie zamówiłem zapach California Scents (wiśnia) który polecany jest grono ludzi na forum leona. Przyjdzie, powącham i dam znać :(