alutka1985 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam wszystkich. Jak w temacie proszę o ocenę auta z ogłoszenia. Megane 1.4 DZIĘKUJĘ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja auta po przekładce bym nie chciał :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alutka1985 Opublikowano 26 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 W sumie fakt...tak na niego nie spojrzałam... czy w takim układzie ten jest lepszy? megane II oczywiście w przebieg nie wierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 To czy była przekładka, można sprawdzić po VINie. Kolega sprowadził z UK auto z kierownicą po lewej stronie. Jak sprzedawał wszyscy się doszukiwali kiepskiej przekładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Przekładki a poźniej wychodzą kwiatki :) kto by tego nie robił, to nigdy nie zrobi profesjonalnie i oryginalnie instalacji elektrycznej jak to jest w wersji europejskiej, później coś się schrzani i w życiu nierozkminisz co i jak - to najgorsza wersja wydarzeń ale prawdopodobna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alutka1985 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Witam. Proszę powiedzcie Drodzy Użytkownicy jak się ma meganka w eksploatacji? :) wiadomo, że jak się trafi... ale ja słyszałam, że często usterką jest elektryka, prawda? a i znalazłam taką "krajową": http://otomoto.pl/renault-megane-C24881582.html warto? DZIĘKUJĘ :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pieto1 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 z 2004, diesel i tylko 100 000km? Jak dla mnie wnętrze wskazuje na więcej, chyba że w Megane II kierownica była z gorszej jakości tworzywa wykonana niż w I :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMike Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 8-letni biały diesel z przebiegiem 100 k - bardzo ciekawe! Obstawiam, że wytłuczona przez jakiegoś przedstawiciela handlowego, tym bardziej, że kierownica wskazuje na znacznie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi