pkwiecien Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Witam, Zawitałem na forum szukając informacji o tym, jak podłączyć samochód do komputera i sprawdzić wskazania czujników i ewentualne błędy. Oczekiwałem, wzorem for o innej tematyce, jakiegoś tematu wstępnego, zawierającego wyjaśnienie podstawowych kwestii i pojęć, tzn. jakie są interferjsy, jakie programy, co dla kogo i na co zwrócić uwagę. Taki temat powinien być przyklejony, aby zawsze był łatwo dostępny. Pytanie do moderatorów: czy ktoś myślał o takiej inicjatywie i czy są szanse na jej zrealizowanie? Może któryś z "obcykanych" użytkowników mógłby skrobnąć kilka akapitów tak, aby początkujący mieli jakiś punkt zaczepienia (koniec końców, więcej dowiedziałem się od znajomych i opisów aukcji na Allegro niż z tego forum). Nie traktujcie tego jako jakiegoś malkontenctwa. Chodzi tylko o poprawę dostępności informacji, które pewnie na forum są, ale w dziesiątkach tematów. Pozdrawiam, Krzemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Pytanie do moderatorów A dlaczego do moderatorów? Wiesz my i tak mamy dużo pracy na forum, czasmi też skrobniemy jakiś manual. Powinieneś to raczej skierować do ogółu forum. czy ktoś myślał o takiej inicjatywie Jak narazie jesteś pierwszy :D czy są szanse na jej zrealizowanie Szanse zawsze są, gorzej z chęciami, żeby to zrobić Może któryś z "obcykanych" użytkowników mógłby skrobnąć kilka akapitów No cóż...Trudno kogoś do czegoś takiego zmusić. Pomysł jest bardzo dobry, tylko potrzeba kogoś kto by się tym zajął i co nieco napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi