hghormone Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Witam czy przepalony(uszkodzony) wydech moze miec wplyw na moc auto oraz na skaczące obroty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomekJac Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Zależy w którym miejscu masz uszkodzenie. Mój, gdy mial nieszczelny kolektor to owszem był slabszy i delikatnie falowały obroty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hghormone Opublikowano 28 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 (edytowane) Nie chodz mi o kolektor, tylko o dalszy odcinek. Edytowane 28 Lipca 2012 przez hghormone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomekJac Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Jak mialem rozwalony wydech w Polo 1.4 to goście twierdzili, że owszem, może ale zależy czy uszkodzenie jest przed czy po sondzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelb5913 Opublikowano 28 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2012 Nie ważne czy przed, czy za sondą, każde uszkodzenie wydechu osłabia silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomekJac Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Niekoniecznie, równie dobrze można powiedzieć, że wywalenie katalizatora osłabi silnik. Jak dla mnie, utrata ostatniego tlumika w moim poprzednim Polo napewno nie odjeła mocy. I ten sound ;-P a tak serio, to u kumpla jak padł wydech przed środkowym tłumikiem, to wtedy auto było wyraźnie słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi