kamill1 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Witam jak mam vin auta to udzielą mi informacji w salonie odnośnie histori auta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Jeżeli masz też dowód rejestracyjny to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TomekJac Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Oczywiście :-)dodatkowo, na stronie Renault, po zarejestrowaniu się, można uzyskać.dostęp do ciekawej funkcji Moje Renault. Tam po podaniu VIN dowiesz sie jaki silnik, kolor lakieru i wyposażenie posiadasz. Jeśli Twoje auto bylo w ASO serwisowane, to może też Ci to wyjść, co było robione :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZygaM Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Oczywiście :-)dodatkowo, na stronie Renault, po zarejestrowaniu się, można uzyskać.dostęp do ciekawej funkcji Moje Renault. Tam po podaniu VIN dowiesz sie jaki silnik, kolor lakieru i wyposażenie posiadasz. :) Pod warunkiem, że Twoje auro, w dniu rejestracji nie ma więcej jak 10 lat. Dostaniesz nawet maila z przeprosinami, że przykro im, że Twoje auto starsze niż systemowo wyznaczone 10 lat i takie tam brednie, które do niczego nie prowadzą. Ale faktycznie, kolega ma młodsze i sporo ciekawostek wyskoczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi