K1LL3R Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/c...a-zimowe,999333 Co sadzicie o tym artykule? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Nie zgodze się, że Polacy to lenie jeśli chodzi o wymiane opon. Zauważylem, że na forum dużo osób już zmienilo oponki.Tam gdzie ja bylem zmieniać byla kolejka. A co sądze o tym artykule w sumie dobry ale najlepsze jest to zdanie, które powinno być dla nas przestrogą. "Pamiętajmy więc, że nie wystarczy jedynie założyć zimówki. Przede wszystkim trzeba dostosować swój styl jazdy do warunków panujących na drodze." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Polacy to są lenie ja własnie z lenistwa juz zmienilem opony bo jak spadnie pierwszy snieg kolejki beda takie ze bedzie trzeba czekac i czekac na swoja kolej :P A kolejki sie wlasnie zaczely bo w niektorych czesciach polski juz snieg spadl :P Cytat jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 To stwierdzenie każdy powinien sobie wziąć po rozwagę, niezależnie czy jeździ na letnich czy zimowych oponach, w lecie czy zimie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelli Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 JA tam już zmieniłem, zawsze zmieniałem i będę zmieniał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 [Cięcie] Jo tyż od poniedziałku śmigam na zimówkach Kolega znowu zapomniał o regulaminie :P - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechub Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Mam już zimówki. Jazda na letnich gumach zimą jest jak wyprzedzanie na zakrętach z podwójną ciągłą. Czasami się nawet niektórym "kierowcom" udaje :-/ . A blacharze i grabarze z czegoś muszą żyć. Szkoda tylko że sprawcy ewentualnej kolizji mają w d... tych z innych pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 ja tam też już od soboty na zimówkach, tylko jeden minus brak alufelg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 24 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 Ja niedawno kupilem fajne alu i chce sie jeszcze nacieszyc. Poza tym w Krk jeszcze nie ma sniegu, a po mokrej nawierzchni bardzo zle mi sie jezdzi na zimowkach. Mysle, ze wczesniej niz w polowie listopada nie bede sobie zimowkami glowy zawracal. Bo nawet jak spadnie snieg, to podejzewam, ze nie utrzyma sie zbyt dlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Ja mam od wtorku, sam sobie zmienilem (niestety felg mam tylko jeden kpl. bo by bylo jeszcze szybciej, a tak musialem opony przekladac). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ja do swojego nowego autka będę kupował 4 nowe jak zwykle skorzystam z oferty zaprzyjaźnionego sklepu :-P a będą to firestony bądź też sava zależy ile mi dziengów zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 ja sobie kupilem Fuldy 185/60 r14 fajne oponki niedorogie a naprwde dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavOK Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 ja jeszcze stalufelg na zimę nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam68 Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Co to sa zimowe opony? Kupujecie Sniegowo- blotne, sniezne czy na lod? Ja sie rozgladam za dobrymi oponami na wode, tzn. odprowadzajacymi wode. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoundWave Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Adam68 ja mam opony na powietrze, ty na wode, no prosze :-P Ja juz zmienilem opony na zimowe (Frigo 2), po prostu kolejki sie robily trzeba bylo sie spieszyc, a jak jeszcze u nas na wsiam w Gliwicach sypnal sniego to koleje byly kilkunastoosobowe. Ludzie to panikarze I tak trzymac! :P PS: ile u was kosztuje przekladka, u mnie w Gliwicach 11,- za kolo. Wymiana 4ch kol z felgami 30,-. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi