konradm1 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Witam! Niedawno kupiłem megi 1,6 16v z 2002 roku.Po rozgrzaniu sie silnika traci moc {objaw podobny jakby brakowało paliwa} Po wyłaczeniu zapłonu i ponownym zalaczeniu tzn.w czasie jazdy wciskam sprzegło,wylaczam zapłon,odpalam silnik przez kilka minut jest dobrze i znowu to samo. Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robercik Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zatkany filtr paliwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konradm1 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Przyspiesza normalnie.A po chwili jazdy traci moc i musze robic jak to opisałem Dodano: 03 sie 2012 - 21:53 Sprawdze jeszcze filtr paliwa bo miałem taki problem w megi coupe, tylko tam zatkane było odpowietrzenie zbiormika paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubleh Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 dołączam się do pytania. mam tak samo tylko ze w 1.4 energy. wymieniłem pompe paliwa, przewody paliwowe, świece i kable WN, filtr powietrza i mam nadal to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi