Lukasz1984 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam! Moje pytanie jest takie jak w tytule tj jak wysoko powinna się podnosić wskazówka od temperatury płynu chłodniczego? W instrukcji napisane jest, że wskazówka powinna znajdować się tuż pod gęsto zakreskowanym obszarem tarczy a opinie na forach są inne. U mnie wskazówka stoi pomiędzy 2 a 3 kreską. Czy to świadczy o niedogrzaniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 To może świadczyć o nie dogrzewaniu silnika, lub uszkodzeniu czujnika temperatury płynu chłodzącego/termostatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz1984 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 termostat wymieniałem. Chyba, że trafiłem zepsuty. Gdzie znajduje się czujnik temp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jaki silnik i auto ? W podpisie masz 19 piszesz w dziale dla scenica IphI więc dobrze by było wpisać te dane :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcz_07 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 u mnie w poprzedniej meganie ustawiała sie minimalnie wyżej punktu ''poziomego'' i chyba w tym miejscu powinna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Takie przypadki poruszane są na forum dość często :) Przeczytaj ten wątek Zamykam, nie ma sensu przepisywać kolejny raz tego co już jest na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi