kamill1 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Witam czemu jest taka droga wymiana rozrządu w salonie meganka 1ph2 1.4 16v? Wymiana kpl. rozrządu wraz z pompa wody i kpl. uszczelniaczy to koszt 2 465,38 zł. brutto (z rabatem dla pojazdu starszego niż 4 lata w wysokości 10/5 %). Polecam zarejstrowanie pojazdu na stronie www.mojerenault.pl celem skorzystania z wyższych rabatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 W ASO to standard że mają ceny z kosmosu... Za części bardzo dobrej jakości zapłacisz ok 400zł a za kolejne 100 będziesz miał wymienione u zwykłego mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Za 100 zł to by mi się nawet nie chciało kiwnąć palcem :) więc nie wiem, gdzie masz takiego taniego mechanika. U mnie w okolicy tj. przy zachodniej granicy mechanicy dodatkowo rozpieszczeni są przez Niemców, którzy coraz częściej naprawiają swoje samochody w Polsce. Tym sposobem rozmowa o wymianie rozrządu w silniku 1.4 16V rozpoczyna się od kwoty 400 zł wzwyż. Ja właśnie wczoraj wymieniłem rozrząd w swoim aucie z takim motorkiem i w polecanym na moim terenie warsztacie dałem 280 zł za robociznę. No ale było to już nieco dalej od granicy więc być może czym dalej na wschód tym ceny niższe. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamill1 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 to kto u nich robi jak np wymiana 300 czesci 400 to daje 700 to niech biorą 1000zł to przynajmniej będą mieli robote.kto zmieni rozrząd w aucie za 2400 jak całe auto 8k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi