Krystian Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 co brać SNR za 500 zł, czy Lukas za 660 , cena za kpl z piastami do M1 dci 2002 kombi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_palindo Opublikowano 9 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 jest potrzeba wymiany piasty ?? ile masz przebiegu ?? tak czy owak drogo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 jest potrzeba wymiany piasty ?? ile masz przebiegu ?? tak czy owak drogo :roll: tylna tarcza dostępna tylko z piastą, w tym sęk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andron Opublikowano 14 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 SNR tarcza razem z piastą to oryginał. Jesteś pewien, że lucas też to robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raff Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a propo tarcz mam megane I 1.9 dci 2002 r i u mnie są z tyłu bębny a w dodatku (czego nie zauważyłem wcześniej) prawy jest praktycznie zjedzony przez rdzę. Wiec musze wymienić ten bęben tylko niewiem czy przy okazji nie trzeba by było wymienić okaładzin. I jeszcze jedno pytanko czy w tych modelach były seryjne bebny czy tarcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Human Resources Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 a mniej więcj przy jakich przebiegac wymienialiście tarcze? ja mam niecałe 80tysiecy, styl jady raczej "rajdowy" i chyba moje tarcze dożywają swoich czasów.jak to u was wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachu 21 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 ja u siebie tez musze wymienic tarcze tylne(przebieg 141000).W ASO ok.1000zl.Horror. :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ogólnie wyroby firmy SNR mają dobrą renomę. Spokojnie możesz je zakładać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 SNR dużo rzeczy dla Renault robi na pierwszy montaż (np łożyska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Ja bym wziął mikody nawiercane. komplet za 250 zł. Polskie a 2-3 osoby chwaliły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jachu 21 Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 mikody nawiercane?mozesz dac mi jakis namiar na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 http://www.mikoda.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 doopa ze tak powiem - mikody sa dobre i tanie, ale niestety do auta watkotworcy i mojego sa dostepne tylko na przod. pytalem kumpla w zaprzyjaznionym sklepie o tarcze na tyl i powiedzial, ze moze miec tylko bosha. jakos stracilem zaufanie do tej firmy po paru akcesoriach do r5 - jest jakas inna alternatywa? btw mam 100kkm nakrecone, klocki przod 30kkm, przod-tyl 60kkm wymienione, wnioskuje ze przydaloby sie przynajmniej na przodzie klocuchy wymienic (w sobote przeglad 'wiosenny' to sie upewnie), a co z tarczami? klocki kumpel polecil traxtara - co o nich sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi