Wydma Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam Mam do Was mala proźbę prośbę chce kupic autko dla żony niestety mam za daleko ,czy ktoś z mieszkajacych w w/w miescie mógł by mi go obejrzeć ocenić stan ? W razie kupna tegoż samochodu stawiam flaszkę dobrej wódki http://otomoto.pl/ford-cougar-w-dobrym-stanie-z-gazem-C25507013.html Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nie obiecuję ale jak będę na Retkini w tym tygodniu to podjadę i obejrzę. Tylko że ten komis do mnie nie przemawiał jak tam parę razy przejeżdżałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 to bedę czekał na wiadomość... jaki jest ogólny stan autka tego boku przetartego, rdzy, klimy itd . Pozdrawiam i dzięki z góry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi