tolek998 Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Witam, wszystkich od nie dawna jestem włąścicielem Megane I z 2002r. Poprzedni właściciel zbytnio nie dbał o auto i w środku panował nie mały bałagan. Po doprowadzeniu do odpowiedniego całego wnętrza, pozostało mi jakoś naprawić podłogę pod pedałami tzn jest dość mocno "wydeptana",i tu pojawia się moje pytanie jak i czym to zrobić? Może zastrzyki z pianki montażowej. Może już ktoś coś podobnego robił będę wdzięczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2012 Z pianką bym uważał, to siła bez rozumu. W podobny sposób "dorabiałem" dodatkowe legary pod drewnianą podłogą w domu, by deski nie skrzypiały. Miejscami calowe deski się lekko wybrzuszyły, pomimo, że pianka miała możliwość rozrosnąć się na boki. spróbuj może podmienić to co masz pod wykładziną na kawałek nowego, twardego styropianu, taki mocno sprasowany, z jakiego przykładowo wykonane są pojemniki termoizolacyjne stosowane w firmach kateringowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi