Jelon19 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Witam , posiadam Renault Megane 1 z 1996 roku i jest to moje pierwsze autko , zabieram się za wymianę progów i chciałem się upewnić czy one na 100 % bd będą pasować? Pozdrawiam http://allegro.pl/renault-megane-prog-progi-4d-5d-nowe-jakosc-i2590134648.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreciq Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Tak, będą pasować. Sam takie kupiłem i od jakiegoś czasu już są na aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Tylko jakoś tych progów delikatnie kuleje i mój blacharz odradzał ich kupna. Ale jak wiadomo dobre zabezpieczenie antykorozyjne to połowa sukcesu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi