marekk2 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) Witam koledzy, w poniedziałek chcę wybrać się obejrzeć to autko: po rozmowe z wlascicielem - w 2008 sprowadzony z Włoch na zamówienie z przebiegiem ok 18 tys i sprawdzany w ASO i ponoć wszystko się zgadzało Przebieg mały - jeżdzony tylko w lato - brak opon zimowych, niepokoii mnie to CB radio, po co facetowi skoro tak mało jeździł?? (mówi ze drugie auto) JA oczywiście też chce sprawdzić ją odrazu w ASO, do tego pojechać na myjnie czy dach nie przecieka. Na co jeszcze radzicie zwrócić uwagę ? Jak silnik 1.5 dci 105km z 2006 ? ma FAPa ? dwumase? jak jego awaryjność i jakość turbiny ? pozdrawiam serdecznie i licze na wsparcie. LINK: http://otomoto.pl/renault-megane-karman-1-5-dci-C24998683.html Edytowane 8 Września 2012 przez marekk2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wydma Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 (edytowane) brak zimówek na jednym foto widać ze stoi na stalówkach i na kołpakach tylny błotnik prawy malowany lakier dobieral chyba niewidomy, kierownica przedliftowa musiał mieć dzwona z przodu( tak mi sie wydaje jestem po kilku piwach i jakos nie widzę obwódki srebrnej na poduszce ) a przebieg to 78 tyś :D ... Edytowane 8 Września 2012 przez Wydma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi