maly8841 Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 witam! Na poczatku chcialbym przeprosic jezeli w zlym dziale rozpoczolem temat. jEZELI JEDNAK W ZLYM TO PROSZE O NIE USOWANIE LECZ O PRZENIESIENIE DO ODPOWIEDNIEGO DZIALU. Nie dawno uderzyla do mnie babka uszkadzajac tylna klape oraz zderzak w sceniku 1 rok 97' i tu moje pytanie do was czy klapa z scenica 2 z roku mniej wiecej 2000 bedzie pasowac do mojego z 97' roku. a i wyjasnijcie mi co to za znaczenie "Scenic I (phI) oraz (phII). nie caly miesiac dopiero mam scenica i jeszcze nie orientuje sie w tym... Regulamin pkt. 5.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T.Boy Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 PhI - przed liftingiem, PhII - po liftingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly8841 Opublikowano 19 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 wielkie dzieki no to juz jestem mondrzejszy to jeszcze zostala bardziej istotna dla mnie rzecz a mianowicie tylna klapa:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 no to juz jestem mondrzejszy Niezupełnie... Trzeba było przeczytać to, co było linkowane w czasie rejestracji na forum. Olałeś to musiałeś zapytać o rzecz wyjaśnioną. http://megane.com.pl/topic/22738-instrukcja-korzystania-z-forum-meganecompl/ REGULAMIN też sobie odpuściłeś, a ten jest tutaj podstawą uczestnictwa w forum. Nadrób zaległości i stosuj, bo będzie nieprzyjemnie.... :D (PL literki, interpunkcja) [godosz jak piszesz, czy piszesz jak godosz? Jak to drugie, to zamiast mondrzejszy miało być o-omlaut] http://megane.com.pl/topic/465-regulamin-05052011/ O podmianie klapy w sceniolu na nowszą, oraz podmianie lamp tylnych i co do tego jest potrzebne już na forum napisano. A lampy podmienić powinieneś, bo w nowej klapie brak wymaganego światła przeciwmgielnego na blendzie przy tablicy rejestracyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi