Jelon19 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Witam , gdy kupiłem megankę 1,4 1996 rok nie paliła na rozrusznik , łapała raz na jakiś czas , wykręciłem go wyczyściłem nasmarowałem i paliła tak za 3,4 razem , później na złomie kupiłem używany rozrusznik w idealnym stanie jak nowy , na początku ładnie kręcił palił za każdym razem a teraz tylko "tyk tyk" dodam że właściciel przyznał się że mu brakło paliwa i jechał na rozruszniku , sprawdziłem stacyjkę dałem plus z rozrusznika na akumulator i jest to samo , ktoś wie co może być? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merkaba Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Mogło się stać wszystko i nic od skończonych szczotek przez elektromagnes po spalony stojan. Trzeba go rozebrać i ogarnąć temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 A akumulator przypadkiem nie padł, po wymianie rozrusznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelon19 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 problem załatwiony , przełożyłem bendix ze starego rozrusznika do nowego i pali od strzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi