Kolin Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Witam. Megan kupiłem ok 3 tyg temu. Mam problemy z ogrzewaniem. Mianowicie czuć tylko bardzo letnie powietrze z nawiewów. Odłączyłem przewody od nagrzewnicy przy termostacie podłączyłem wąż ogrodowy przepłukałem i praktycznie nic nie poleciało tylko trochę osadu woda wylatywała czyściutka i pod dużym ciśnieniem. Uzupełniłem płyn i odpowietrzyłem przy termostacie i to samo nadal. Przewody oby dwa są gorące. Temperatura utrzymuje się na środku skali. Przełączając z zimnego na ciepłe czuć różnice ale niestety nie leci tylko bardzo letnie. Gdzie jeszcze szukać przyczyny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Przede wszystkim jest o takiej przypadłości kilka wątków. Wg. mojej wiedzy możesz mieć coś uszkodzone w samym nawiewie, mieszalniku powietrza lub problem z linką sterującą klapką mieszalnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolin Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Wątków o nagrzewnicy czytałem już sporo w sumie dzięki nim zacząłem od czyszczenia poprzez węże przy termostacie a nie przy wyciągniętej całej nagrzewnicy. Żeby dostać się do linki klapki mieszalnika muszę i tak rozbierać całą deskę rozdzielczą tak jak bym chciał wyjmować nagrzewnicę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megi98 Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 http://megane.com.pl/topic/21603-problem-z-ogrzewaniem-w-megane-14e-rn/ to powinno Ci się przydać :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi