marr29 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 znalazłem takie zdjecia, jak dla mnie przód ładny, a tył hmm... co sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Pawel Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Mi się te Clio podobało jeszcze na etapie renderów komputerowych, widząc real foto podtrzymuję zdanie :) Praktycznie nie widzę różnic między renderami 3D, picowanymi sesjami, a zwykłymi fotkami z salonu (to w sumie dobrze). Bałem się trochę, że w zwykłej wersji może zabraknąć tego czarnego a'la dyfuzora w zderzaku z tyłu, tymczasem wszystkie designerskie smaczki są w produkcji. Piękne jest te Clio, no i nowa linia przodu Renault - dobra droga. Tył trochę trąci Ibizą, ale jest ładniejszy I wnętrze można w fajny sposób zcustomizować (żywe kolory, nie tylko czarny/szary/kremowy). Jakbym teraz miał kupować auto segmentu B to chyba wybrałbym właśnie Clio IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rxe.Megane Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 (edytowane) tutaj macie konkurs KLIK Edytowane 20 Października 2012 przez Rxe.Megane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbites Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Minusem jest to że nie ma wskaźnik temperatury silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 21 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 W starym Twingo też nie ma i da się z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robpab Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Ja jestem ciekaw silnika 0,9 TCe. W weekend sobie troszkę pojeżdżę nowym Clio tylko nie wiem z jakim silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi