anneetta24 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 a w Szczecinie... bez śniegu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 pada i to jak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 To dawaj do mnie ten śnieg. Jak zawsze posucha :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baciuś Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Prezesie za każdym razem przesyłam go Tobie, ale jakoś nie dolatuje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Coś słaby dmuch masz :D W nocy coś tam leciutko dosypało, tak że jest biało ale tak na miarę to wszystkiego, z tych wszystkich dni, może będzie z 5 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łysy__ Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Sypało od nocy do godz 16-16.30. Wystarczy. Leży tego po prostu mase. 4 razy odsnieżać auto w ciągu jednego dnia to gruba przesada :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Pada śnieg, pada śnieg .... - przestaje :D Jak wyszedłem to ładnie dawało czadu. Dopiero zaczęło. Jak się zabrałem za odśnieżanie to jak kończyłem dach i tył to maskę mogłem od nowa zaczynać ;) Jednak moja radość trwała krótko. Niestety po drodze do pracy coraz mniej i mniej a teraz leciuteńko, ledwo widoczny, malutki grysik. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 U mnie -2 °C i leci coś z nieba co natychmiast marznie, masakra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Wreszcie trochę dosypało i zrobiło się biało :D Można było trochę kalorii spalić przy machaniu szuflą i szczotką ;) Teraz może zacząć padać dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flacha Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Jak ci mało śniegu to zapraszam do Warszawy..Tutaj mamy tego tyle że jak tak dalej padać będzie to będzie problem co z tym odgarniętym śniegiem robić :D Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Flacha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekal Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Co to za zima? trochę śniegu spadnie i już panika, kiedyś to były zimy a nie to co teraz.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver.dragon Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Niestety , dzień w dzień muszę odśnieżać auto a podjazd nawet kilka razy dziennie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Wreszcie u mnie pada, pada, pada i pada :) :P :) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Uważaj żeby nie było tak jak tu, musiał byś już zacząć odśnieżać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 O to to to :P Fajnie by było :) Do rana dałbym radę się dokopać do auta :) Troszkę przestało niestety :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi