marcinagent007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 proszę powiedzcie mi jak wrzucać lub zamieszczać zdjęcia na forum.bo mam kilka fotek i nie wiem jak to zrobić.z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Albo korzystasz z http://imageshack.us/ i wklejasz link (1) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Nie z czym macie problem, forum umożliwia dołączenie zdjęć jako załączników do postu. Albo jak kolega silvercar zasugerował imageschack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Ale żeby nie obciążać serwera na którym jest forum oczywiście najlepiej jest korzystać z imageshack'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi