marcinagent007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 witam.oto efekt mojej 4 dniowej pracy.wszystko wykonałem sam,ale najtrudniejsza była kierownica.może komuś się to spodoba to będzie mi bardzo miło.jak na amatora to jestem z siebie zadowolony. http://moje.renault.megane_9928.ogladaj.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokker Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 No musze przyznać że wyszło całkiem nieźle chodź sam wybrałbym inny kolor skóry ale o gustach sie nie dyskutuje jednak samo wykonanie pierwsza klasa :P Moge zapytać jaką techniką to robiłeś? Ile skóry zużyłeś i ogólnie ile to wszystko kosztowało. Pozdrawiam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Muszę przyznać, że wykonałeś kawał dobrej roboty. Fajnie to wygląda choć ja bym wybrał ciemny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszG Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 nieźle, nieźle masz może jakieś fotki, na kórych bardziej widać budę? żeby zobaczyć jak się z całością komponuje uznanie za włożoną pracę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 kleiłem to na sucho.tzn smarowałem skórę i klejoną część, potem trzeba odczekać 20 minut ,podgrzewać boshem albo czymś innym i tak centymetr po centymetrze.na to wszystko poszło mi 3,5m/kw skóry.koszt to 3,5x75zł=262,5zł 2l-kleju x15zł= 30 zł _____________ 292,5zł ale na wiosnę trzeba jeszcze siedzenia zrobić,ale to już u tapicera. - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuciano Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Spodziewałem się jakiegoś kiczu ale muszę przyznać że jestem miło zaskoczony. Kolor pasuje do oświetlenia kokpitu, chyba że masz inne niż to u mnie 'pomarańczowe'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Wykonanie niezłe, gratulacje ... ale kolor... :-/ mnie nie pasi .. ale ważne że Tobie sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 to jest jasny brąz -zdjęcia były robione w słońcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madox Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Wykonanie calkiem niezle. fajnie to wyglada tak ogolnie bo ja tez bym inny kolor wybral no ale to ma kazdy wedlug uznania brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 nie no wypas naprawde pierwsza klasa jeszczy tylko siedzenia i pare detali zeby razem zagrało i bedzie naprawde miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 mnie się podoba niesamowite szacuneczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Mnie się podoba Aż miło się na to popatrzeć brawo :P pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 marcinagent007, dołączam się do gratulacji, dobra robota. Satysfakcja chyba jednak większa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinagent007 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 satysfakcja jest ogromna.nie spodziewałem się że będzie tak dużo pozytywnych ocen.dzięki za wszystkie.przekonało mnie to do tego że teraz muszę namówić żonę żebym jej w swojej reni też tak zrobił.moja żona też ma megane tylko 96r,ale tam jest to samo.tylko że jej się podoba niebieski kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi