maly1984 Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 ilu z nas łączy pasje: megane i piłka nożna? piszcie chłopaki i dziewczyny kto jedzie 17.11 do Chorzowa, aby zedrzeć gardło w dopingu dla [glow=white:b10bb25a8e]BIAŁO[/glow:b10bb25a8e] - [glow=red:b10bb25a8e]CZERWONYCH[/glow:b10bb25a8e] ja osobiście pierwszy raz na reprezentacje, ale na meczach mojego klubu dość regularnie pozdrawiam wszystkich fanów piłki kopanej ps. przepraszam władnych forum za użycie czerwonego ale jakoś tak mi pasował i nie mogłem się powstrzymać mam nadzieję że będzie to wyjątek od zasady i nie spotkają mnie nie miłe konsekwencje mojej wizji kolorowych napisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Jestem na meczu! Nie wiem jeszcze na jakim sektorze, ale jestem chocby nie wiem co... Bylem juz raz na kadrze ....w Chicago ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 oj nie ma tu wielu fanów kopanej szkoda jazel jak obstawiasz? będziemy świętować awans? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Fani są ale nie koniecznie jadą - trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość GazMajster Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Sory za moje zdanie. Sport jak najbardziej. Kopana wcale. Jeszcze za bilet płacić za tę żenadę?? Wcale!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Awans bedzie, ale mysle, ze belgowie cos strzela. Licze na 3:1 dla orlow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jahu Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 no jak nie ma fanów kopanej czuję się obrażony;p Jak nie jak tak Zawisza na zawsze w serduchu no i Legia;p Chciałbym się wybrać na reprezentacje ale nie ma funduszy niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 moim zdaniem awansujemy, jakieś 2:0 będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Raczej, nie inaczej niestety wlasnie bylem tydzien prawie na warsztatach filmowych daleko hen hen wiec sporo zarwalem ze szkoly a matura, te sprawy no i brak kasy wiec nie jade. wygrac musimy a pileczke lubie Reprezentacja, Legia troche zagranicznej i Pro Evo Soccer :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Pro Evo Soccer rządzi wszystkie Fify niech się chwają :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidex Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 W Chorzowie bywałem, pierwszy raz na Polska - Anglia chyba w 1993 roku 1:1 i wielkie burdy na trybunach, teraz nie jadę bo pracuje, żeby spłacić zakup nowego autka :=). Maly1984 a na naszej ligowej kopanej bywam często nawet raz po raz wybieram się na wyjazdy a w zeszłym roku zawitałem w Twojej okolicy na meczu Górnik Ł - Lech Poznań :=) Wynik z Belgami to wymeczone 2:1 albo 1:0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 11 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 maly1984 dokladnie :) juz sie nie moge doczekac PES2008 az zagram :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 ja tez jade na mecz bilet mam juz od dawna jeszcze musze zakupic sobie czapek szalików i koszulek w biało-czerwonych barwach :) napewno wygramy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazel Opublikowano 12 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 No ja tez musze jeszcze szaliczek, bo mam i flage i koszulke i czapeczke. Tylko szalu brak (gdzies posialem)... Nie moge sie doczekac :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly1984 Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 czapeczka (a raczej kapelusik) czeka :) szal muszę zakupić :) a co do koszulki to się wacham bo musiałbym ze 2 numery większą kupić coby na kurtkę weszła :) [ Dodano: 2007-11-20, 23:46 ] no i Euro jest nasze :) co do meczu to warto byo jechać, atmosfera super, mecz zainteresowani widzieli, brakowało mi jedynie człowieka , który poprowadziłby doping, bo nawet sektor nie dopingował jednolicie, nie mówiąc nic o całym stadionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi