grzesiek700 Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 od jakiegoś czasu mam klopoty ze spadającymi obrotami zarówno podczas jazdy jak i postoju samochód gaśnie u mechanika po podpięciu pod komputer wskazało na sonde lambde,którą od razu wymieniłem ,wyczyszczony został również silniczek krokowy ale problem nie zniknoł CO TO MOŻE BYĆ ??? PROSZE O POMOC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 grzesiek700, A tą sonde wymieniłeś czy tylko dowiedziałeś się, że jest do wymiany. (z postu wynika, ze dalej jeździsz na starej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek700 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Sonda jest nowa ale okazalo sie ze tylko niepotrzebnie wydalem hajs. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nagabicz Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 a może reset sterownika ? :roll: odłącz akumulator ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek700 Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 dzieki za rade jitro dam znac czy pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubak Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Miałem to samo temat załatwiło wgranie nowego oprogramowania modułu zapłonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi