cahoot Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 odbijają mi kierunkowskazy, czasem do tego stopnia, że wajchę muszę je przytrzymać palcem. prawdopodobnie jest to przełącznik zespolony. Czy ktos mógłby mi doradzić czy bawić się z tym i próbować naprawiać samemu czy od razu jechać do mechanika (a jeśli tak to ile to może kosztować?) dziekuję za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 cahoot, jeśli z prawego przeskakuje na lewy, to musisz nauczyć sie wolniej odpuszczac kierownicę po skręcie w prawo niestety ten typ tak ma szkoda kasy na serwis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cahoot Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 może mało precyzyjnie się wyraziłam - kierunek odbija mi to znaczy wraca do pozycji zerowej. nie przeskakuje z prawego na lewy. więc w praktyce wygląda to tak, że skręcając/szykując się do zmiany pasa muszę kilka razy włączać kierunkowskaz, a wajcha "zaskakuje" z reguły za 3-4 razem albo i wcale i wtedy muszę ją przytrzymać palcem. Wolałabym tego nie zostawiać bo strasznie mnie to wkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi