grubby_m Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Witam mam problem. Przełożylem radyjko do meganki z 97 podłączam i nic tylko znaczek od włączania się podświetlił. Co dalej robić??: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Trzeba go wcisnąć i wpisać kod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby_m Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 [Cięcie] Skąd kod?? gdzie go wyświetla?? jak go wpisać?? Radzę poczytać regulamin forum. W zawiązku z okresem świątecznym, przymykam oko - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Temat wielokrotnie wałkowany. Pola do wpisania kodu wyświetlają się na wyświetlaczu ale jak wpisać kod znajdziesz już we wcześniejszych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby_m Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 to radio niema wyswietlacza :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Pewnie, że nie ma - widać. Wyświetlacz powinien być w konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby_m Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 A jezeli mam tylko kable do glosnikow i zasilania bo wiem ze do konsolo byc powinien Nie cytujemy w calości postów znajdujących się bezpośrednio przed odpowiedzią. - Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdunman Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 przydałby sie jeszcze wyświetlacz (konsola) żebyś mógł wprowadzić kod. Jeśli nie masz kodu to skorzystaj z informacji jaką Ci wysłałem na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubby_m Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 użytkownik " Chevre" stwierdzil ze kodzik jest z boku radyjka. Więce teraz pytanie czy na ślepo trafie i wpisze?? Czy mozna zbudować jakiś układ z LCD?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Radio nie zadziała bez wyświetlacza. I nie cytuj tych postów, bo to nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi